Tellusborgsvägen 67

Collegium Park har också fastigheter i Stockholm.

Om fastigheten
Attraktiv fastighet med industrikaraktär i populära Midsommarkransen/Telefonplan, nya Creative District. 2010 renoverades fastigheten till mycket hög standard. Den gamla charmen i fastigheten har dock bevarats. Området i och kring fastigheten är mycket levande och erbjuder t.ex. gym och restauranger.

Om lokalen
En av fastighetens mest spektakulära lokaler högst upp i huset finns ledig.
Hela 220m2 disponerade över en härlig & rymlig yta.
Takhöjden uppgår till 5 meter på vissa ytor och dessutom har man tillgång till takterrass. Fullgod ventilation. Hiss finns.

Omgivning
Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något. En väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter.

Företag i närheten
Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Vinkällan Samuelsson, Cask Sweden, Joel Jungsjö Creative, SPOCKS Family, Akebono m.m.

Parkering
På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad.

Närservice
Rakt över gatan ligger välbesökta restauranger såsom Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket, i fastigheten finns två bra restauranger som serverar luncher. Vid telefonplan finns Koloni som serverar enbart ekologisk och närproducerat, både lunch, fika, juicer m.m.

Kommunikation
Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För bilburna är det lättillgängligt med bara ca 400 m till Trafikplats Västberga och påfart på Essingeleden/E4/E20.

965 beslutades att KSS i Skövde skulle byggas och ta över stora delar av sjukhuset i Falköpings verksamhet. Succesivt flyttades verksamheterna ut och 1994 beslutatdes att ett nytt sjukhus skulle byggas i Falköping, och 1997 stod det klart.

1998 köptes fastigheten av nuvarande ägare och sedan dess har fastigheten renoverats och iordningställts för nya verksamheter.  Idag rymmer de 13 500 kvm bland annat kontorslokaler, skola, förskola, kommunal verksamhet, vandrarhem och kreativ miljö med bla konstnärer och verkstäder.

 

Än finns det fortfarande möjlighet att iordningställa ytor i både 1800-tals och 1950-talsmiljöer, mindre ytor likväl som större sammanhängande. Låter det intressant?

INTRESSERAD?

Släng iväg ett mail till info@collegiumpark.com eller ring: så berättar vi mer.