Skip to main content

Råsundavägen 150

Lokalen finns i Stockholm och är  cirka 15 min med T-bana från city. Oslagbar kommunikation med både tunnelbana, bussar och pendeltåg.

Kontakta: Erik

På Collegium Park finns det fortfarande möjlighet att iordningställa ytor i både 1800-tals och 1950-talsmiljöer, mindre ytor likväl som större sammanhängande. Låter det intressant?

Lokalen  

Nuvarande hyresgäster i huset: Megapixel Group AB, Offentlig Säkerhet, svensk direktreklam, Nordic Cinema Group, SF, Universal, uCast, Orion Cinema Group och FOX 21th century.
Lokalen har bra ljusinsläpp och högt till tak (ca 420 cm) lokalen ligger 80 meter från tunnelbanan Näckrosen. 100-150 meter från lokalen finner du: Sushi, Pizzeria, Thairestaurang, café, kemtvätt, nyckelservice, Persisk restaurang, Libanesisk restaurang, ICA och Konsumbutik.
Lokalen är även utsmyckad med en målning från den världsberömda konstnären Dan Hampe.

I lokalen har vi idag fotostudio, 2 konferensrum, 4 mindre kontorsrum som rymmer upp till 2 personer per rum, lagringsrum som idag används för IT, teknikutrustning och som arkiv, öppen kontorsyta, 2 st toaletter varav en av dem är handikappanpassad. Även entrén till fastigheten är handikappanpassad så det går att ta sig ända från gatan in till kontoret för den som är rullstolsbunden eller motsvarande. Lokalen är utrustad med bra teknik för presentationer, skalskydd, larm, ljud, UniFi routingsystem (Enterprise Network Service), och övervakningssystem som kan överlåtas för skälig peng.

 Historia  

Filmstaden – Råsundavägen 150

Den 23 juni 1920 invigdes Filmstaden i Råsunda – världens modernaste filmstudio.
På denna filmhistoriska mark har över 400 svenska filmer spelats in genom åren – från Körkarlen och Det sjunde inseglet till Soldat Bomoch På rymmen med Pippi Långstrump.
Näckrosen/Gamla Råsunda och området kring Filmstaden är attraktivt för både boende och för företag. Området ger en genuin känsla av småstadsidyll och har en god närservice. Det finns gott om restauranger, caféer, samt träningsanläggningar bl.a. Endast ca 15 minuters promenadväg till Mall of Scandinavia, nordens störta och modernaste galleria som efter 3 månader vunnit pris som stockholmarnas favoritcentrum.

Kommunikationer  

& parkering

Goda kommunikationer med både tunnelbana, bussar och pendeltåg. Tunnelbanestation är Näckrosen och ligger ett stenkast från fastigheten. Flertalet busslinjer trafikerar området. Ca 10 minuters promenadväg till pendeltågsstation Solna.

Parkering:
Varmgarage finns att hyra i fastigheten. Parkering utmed gatan invid området enligt Solnas tariff.