Skip to main content

Collegium Park

Collegium Park äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Göteborg, Falköping och Stockholm. Men merparten av beståndet ligger i Falköping.

OM COLLEGIUM PARK

Kontors och butiksfastigheter i Falköping

Collegium Park arbetar aktivt med ett långsiktigt ägande i fastigheter. Idag äger vi och förvaltar mer än 13 500m² fastigheter i Göteborg, Falköping och Stockholm där merparten av beståndet ligger i Falköping med fastigheten Collegium Park med dess anrika miljö, Centrumfastigheten Rådmannen som finns mellan Stora torget och kötttorget. Vi strävar ständigt efter att vara en uppskattad hyresvärd. Våra lokaler på Collegium Park daterar sig så långt tillbaka i tiden som 1984 när de öppnades som ett sjukhus. Några av våra nuvarande och tidigare hyresgäster har varit El-Giganten, Humana, , Bräcke Diakoni, SISU Idrottsutbildarna, Falköping teaterförening, Systembolaget och Lindex.

Vi har lokaler som passar till bland annat kontorslokaler, skolverksamhet, förskolor och kreativ miljö med bla konstnärer och verkstäder. Det finns fortfarande möjlighet att iordningställa ytor i både 1800-tals och 1950-talsmiljöer, mindre ytor likväl som större sammanhängande.

Samuel Samuelsson och Collegium Park

Collegium Park i Falköping byggdes 1894 och idag rymmer 13 500 m². 1965 beslutades att KSS i Skövde skulle byggas och ta över stora delar av sjukhuset i Falköpings verksamhet. Succesivt flyttades verksamheterna ut och 1994 beslutades det att ett nytt sjukhus skulle byggas i Falköping, och 1997 stod det klart. Idag rymmer Collegium Park bland annat kontorslokaler, skola, förskola, kommunal verksamhet, vandrarhem och kreativ miljö med bla konstnärer och verkstäder.

När Samuel Samuelsson köpte Collegium Park 2018 så var det viktigt för honom att Collegium Park skulle renoverats och iordningställas för nya verksamheter. Samuel ville behålla mycket av de klassiska, 1800-tals och 1950-talsmiljöer som Collegium Park hade.

För att klara vårt uppdrag måste vi skapa värden i verksamheten med hållbarhet i fokus. Det gör vi genom god förvaltning och utveckling av fastigheterna.

Samuel SamuelssonÄgare

För våra hyresgäster

Collegium Park.

Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor.
Våra öppettider är måndag till fredag 08:00 – 16:30.

Kontakta oss

Adress
Odengatan 24 C
521 46 Falköping

©  collegiumpark.com 2024 | Powered by We Are Maven We Are Maven