Skip to main content

Integritetspolicy

För oss på Collegium Park så är det viktigt att du ska känna dig trygg med den behandling av dina personuppgifter som kan ske när du är hyresgäst hos oss eller i andra sammanhang är i kontakt med oss.

När du blir erbjuden en bostad hos oss behöver vi behandla uppgifter om dig. Då behöver vi t.ex. uppgifter om din ekonomi, om din anställning och hur du skött tidigare boenden och hyresinbetalningar. Det innebär att vi gör en kreditupplysning, hämtar uppgifter från inkassobolag och Kronofogde-myndigheten och behandlar anställningsintyg, andra intyg och uppgifter från referenspersoner du lämnar till oss. Om du har en förvaltare eller god man behöver vi behandla de uppgifterna. Om du erbjuds en studentbostad kommer vi att behandla antagningsbesked och kårmedlemskap eller andra intyg som styrker att du kommer att studera under hyrestiden.

Vi sparar dina uppgifter så länge de är relevanta och aktuella. Kreditupplysning, uppgifter från inkassobolag och myndigheter som vi samlat in för att godkänna dig som hyresgäst sparar vi inte. Om du blir nekad en lägenhet hos oss pga av att vi inte kan godta dig som hyresgäst kommer vi dock att bevara dina personuppgifter i tre månader efter avslagsbeslutet.

Vi kommer att gallra och rensa personuppgifter om dig när du flyttat från din lägenhet men vissa uppgifter måste vi spara i minst två år därefter som t.ex. hyresavtalet, beslut från socialnämnd och studieintyg. Uppgifter om dig som finns i vårt bokföringsmaterial, t.ex. betalningar, kommer vi att spara i sju år inklusive innevarande år.

Vi kan komma att behålla dina personuppgifter efter hyresförhållandets upphörande när det är nödvändigt för att tillvarata ett rättsligt anspråk. Vid fall där Collegium Park har sagt upp hyreskontraktet, exempelvis vid olovlig andrahandsuthyrning, störningar eller sena hyresinbetalningar, sparas notering om orsak i 2 år efter hyreskontraktets avslut.

Vi på Collegium Park värnar om din integritet och arbetar kontinuerligt med att förbättra skyddet för dina personuppgifter. I den här policyn beskriver vi hur vi behandlar dina personuppgifter när den verksamhet som du representerar hyr en lokal, parkering, garage eller förråd hos oss på Collegium Park.
Vi sparar dina uppgifter så länge de är relevanta och aktuella. Kreditupplysning, uppgifter från inkassobolag och myndigheter som vi samlat in för att godkänna dig som hyresgäst sparar vi inte.

Om du har frågor om Collegium Park behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva dina rättigheter som beskrivs nedan är du välkommen att kontakta oss på info@collegiumpark.com. Du kan även ringa till oss på 0515-124 30

Collegium Park.

Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor.
Våra öppettider är måndag till fredag 08:00 – 16:30.

Kontakta oss

Adress
Odengatan 24 C
521 46 Falköping

0705 191 937

©  collegiumpark.com 2024 | Powered by we are maven We Are Maven